No estic disposada a tenir por

Just fa poc més de 24 hores de l’atemptat a la Rambla de Barcelona. Aquesta Rambla que tant m’estimo, que tantes vegades he passejat: de la mà de la mare quan anàvem a veure la Iaia, amb l’avi per trobar segells que li faltaven a la plaça Reial, anant a comprar arracades als hippies quan era adolescent, tornant de festa del Karma o del Glaciar…

Han atemptat contra la meva Barcelona: la de la PAU, la que treu dos milions de persones per aturar guerres, la que vol acollir, la integradora, la cosmopolita i també la provinciana, la ciutat bruta de gent amb el cor net: taxistes, traductors/es, gent que ha dut menjar als cotxes de la ronda, gent que ha acollit a casa seva, Eulen (dignitat de classe treballadora), donants de sang… sou fantàstics.

Entre ahir i avui són molts més el que han fet bones accions que dolentes. Vull continuar sent optimista.

Tot el meu agraïment al cos de mossos i mosses d’esquadra i a la policia municipal de Barcelona (i d’arreu) per la feina que esteu fent.

Gràcies als equips sanitaris: metgesses i metges, infermers i infermeres, conductors/es d’ambulàncies, auxiliars, netejadors i netejadores… com sempre al màxim nivell.

Orgullosa del treball del Govern, perquè ha estat la Generalitat i els Ajuntaments els que han estat al capdavant de la gestió de la crisi.

I pel què fa a alguns altres que no sé com anomenar: no penso caure al nivell d’aquells que us podríeu enverinar amb la vostra pròpia sang. Us ignoro i us bloquejo, no sou dignes d’entrar a casa meva.

I per a aquesta colla d’assassins: no penso tenir por, no estic disposada a viure amb por.

Heu perdut: mai defallirem davant l’odi i la violència

I mentre tant continuarem treballant per deixar el món una mica millor de com l’hem trobat.

I continuarem passejant per la Rambla

 

Comparteix ambShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *